Uden

Mocht je het gevoel hebben dat je besmet bent met het coronavirus, dan is het van belang dat je meteen een afspraak inplant bij een teststraat in Uden. Door je op tijd te laten testen verklein je de kans om iemand anders te besmetten en voorkom je de verspreiding van het coronavirus. Zolang wij dit allemaal doen, zullen we controle krijgen over het virus en kunnen wij weer zo snel mogelijk terug naar het ‘oude’ normaal.

Verschillende testlocaties in de buurt van Uden

Er zijn verschillende testlocaties in de buurt van Uden waar jij je kunt laten testen op het coronavirus. Waarom jij je wilt laten testen en hoe snel jij de uitslag wilt zijn belangrijke factoren bij de keuze qua soort test. Zodra jij klachten hebt, is het mogelijk om je gratis te laten testen bij de GGD. De testlocatie van de GGD ligt in Uden zelf op het adres: Belgenlaan 3. De uitslag van een coronatest bij de GGD krijg je binnen maximaal 48 uur. Heb jij al sneller een uitslag nodig of wil jij op reis? Dan kun je terecht bij een commerciële teststraat in jouw omgeving. De dichtstbijzijndste testlocatie vanuit Uden is die in Oss. Het adres van deze testlocatie is, Heuvelstraat 2B.

Wat is het verschil tussen de GGD en een commerciële testinstantie in Uden?

Er zitten enkele verschillen tussen een commerciële partij en de GGD. Zo krijg je bij een commerciële teststraat al snel je uitslag. Dit kan bij de GGD soms wat langer duren, bovendien is er bij een commerciële teststraat vaak plek. Bij de GGD duurt dit vaak lang en dat is vaak niet heel prettig. Het voordeel van een coronatest bij de GGD is dat deze gratis is, dat is bij een commerciële teststraat niet het geval. Bij een commerciële partij moet je geld betalen om je te kunnen laten testen.