Schaijk

Wanneer je voor je werk naar het buitenland moet is het sinds heden verplicht om een reisverklaring met je mee te nemen. Dit zodat de douane uit andere landen kunnen zien dat je negatief getest bent en dus geen gevaar voor de bevolking in dat land vormt. Zonder dit document kun je geweigerd worden en kun je dus niet naar het buitenland. Zorg er daarom dus voor dat je op tijd een PCR-test laat afnemen bij een commerciële teststraat in Schaijk. Het is overigens alleen bij de commerciële partijen mogelijk om een reisdocument erbij te verkrijgen.

Kan ik mij in de buurt van Schaijk testen op het coronavirus?

Afhankelijk van de soort test die je wilt laten afnemen, kun jij je in de buurt van Schaijk zeker laten testen. Helaas kun je in Schaijk zelf niet terecht voor een test. Hiervoor zul je naar Oss moeten. Het voordeel van de commerciële teststraat in Oss is dat ze hier verschillende soorten testen aanbieden. Zo kun je een test laten afnemen die past bij jouw wensen. Wil je graag zo snel mogelijk een uitslag hebben? Dan kun je het beste voor een sneltest gaan. Maar wil je zoals eerder benoemd naar het buitenland, dan zul je een PCR-test moeten laten afnemen. Het adres van deze commerciële testlocatie is, Heuvelstraat 2B.

Hoe lang duurt het voordat ik de uitslag van mijn PCR-test krijg?

Als jij een PCR-test wilt laten afnemen inclusief reisdocument, dan duurt het vaak niet langer dan een dag totdat jij je uitslag binnenkrijgt. Wanneer jij negatief getest wordt, krijg je hier ook je reisdocument bij. Ben je positief getest, dan is het van belang dat je in quarantaine gaat.

Kosten PCR-testen met Reiscertificaat
☝Hier - Bestel Vandaag!☝

Een coronatest doen in Uden

Wanneer je last krijgt van klachten die lijken op corona symptomen, dan is het van belang dat je een coronatest laat afnemen bij een van de verschillende testlocaties in …

Corona sneltesten in Schaijk

Begin 2020 kreeg Nederland te maken met het coronavirus. In deze tijd hadden we nog geen coronatesten en wisten we niet wie wel of niet besmet was met het …