Oss

Wil jij zo snel mogelijk de uitslag van de coronatest die je hebt laten afnemen om erachter te komen of jij besmet bent met het coronavirus? Dan is het belangrijk dat je naar een testlocatie in Oss gaat die sneltesten aanbieden! Met een sneltest krijg je binnen maximaal 30 minuten het resultaat te horen van de bij jou afgenomen sneltest. Ideaal vooral als je nog ergens heen moet waar je zeker moet weten dat je het coronavirus niet bij je draagt.

Waarom laten testen?

Een goede reden om een afspraak in te plannen bij een corona testinstantie in Oss kan zijn om naar het buitenland te kunnen. Door de verscherpingen is het nu niet mogelijk om zomaar naar een ander land te vliegen. Als je dit wel wilt, ben je verplicht om je te laten testen en een reisdocument te hebben. In dit document wordt aangetoond dat jij recentelijk getest bent en dat jij niet besmet bent met het coronavirus.

Je kunt je ook laten testen bij een teststraat in Oss als jij op bezoek wilt bij iemand die binnen de risicogroep valt. Door je van tevoren te testen op het virus door middel van een sneltest, kun je erachter komen of je ook echt besmet bent of dat het veilig is om op bezoek te gaan. Je wilt immers niet iemand besmetten met het virus en al helemaal niemand die binnen de risicogroep valt.

Waar kan ik mij in Oss laten testen?

In Oss is er een commerciële testlocatie aanwezig. Hier kun je een antigeen test, sneltest of PCR-test laten afnemen. Afhankelijk van wat je zelf wilt en wanneer jij je uitslag wilt, kun jij beslissen welke test het best bij jou en je wensen past. Het adres van de commerciële testlocatie in Oss is Heuvelstraat 2B.

Kosten PCR-testen met Reiscertificaat
☝Hier - Bestel Vandaag!☝

Een coronatest afnemen in Oss

Het coronavirus is nu al voor een langere tijd aanwezig in Nederland en dus ook in Oss. Er is steeds meer duidelijkheid over het virus zelf en er komen …