Heesch

Wil je op vakantie of moet je binnenkort op zakenreis? Dan is het vanaf heden verplicht om een reisdocument bij je te hebben. In dit document staat dat jij recentelijk negatief getest bent. Zo ben je veilig en kunnen andere landen jou zonder problemen het land binnenlaten. Dit reisdocument is alleen te verkrijgen bij een commerciële teststraat in Heesch. Een PCR-test van de GGD zal dus geen reisdocument aanleveren en daarmee niet voldoen aan de eisen.

Wanneer krijg je te horen of je positief of negatief getest bent?

Wanneer jij de uitslag krijgt van je coronatest, is afhankelijk van de teststraat in Heesch waar jij heen gaat. De uitslag van een sneltest krijg je namelijk sneller dan die van een PCR-test. Dit komt doordat er bij een sneltest geen reisdocument hoeft worden aangeleverd en er op een andere manier wordt gekeken of je besmet bent of niet. Een PCR-test die is afgenomen bij een commerciële teststraat in Heesch duurt maximaal een dag totdat je je uitslag hebt. Hierbij wordt dan ook meteen het reisdocument aangeleverd als je negatief getest wordt.

Welke testlocatie ligt het dichtste in de buurt van Heesch?

Ben je op zoek naar de dichtstbijzijndste testlocatie in Heesch woont? Dan kun je voor een commerciële teststraat het beste naar Oss. Op deze testlocatie is het mogelijk om verschillende soorten testen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een sneltest of PCR-test laten afnemen. Aan beide testen zitten zo zijn voor en nadelen. Wil je een van deze testen? Dan is het adres van de testlocatie, Heuvelstraat 2B.

Kosten PCR-testen met Reiscertificaat
☝Hier - Bestel Vandaag!☝